Paste cu ciuperci, smantana si piept de curcan

de divainbucatarie in Paste, 26 Noi 2010 | 9630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 200 g ciuperci albe
  • 200 g piept curcan
  • 120 g smantana
  • 50 ml vin alb
  • 150 ml apa
  • sare
  • piper
  • o legatura mica marar
  • 4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci, smantana si piept de curcan:

Punem la fiert apa cu sare şi 2 linguri ulei, iar cand fierbe apa adaugam pastele. Le fierbem conform instructiunilor. Cat timp se fierb pastele pregatim sosul de ciuperci cu smantana si carnea de curcan. Topim untul si calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Turnam vinul, apa si condimentam cu sare si piper.Lasam sa fiarba pana scade putin apa. Adaugam smantana si mararul tocat marunt. Continuam sa fierbem pana scade sosul. Scurgem pastele de apa, punem 2 linguri de ulei, le amestecam putin si apoi punem sosul de smantana cu ciuperci si carne de curcan. Putem servi pastele calde cu parmezan ras.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci, smantana si piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]