Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor

de camelia75 in Paste, 4 Oct 2013 | 6014 vizualizari

 

O reteta simpla,rapida si consistenta de paste cu ciuperci si pastrama de vita.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste scurte
  • 200 gr ciuperci la conserva (spalate si scurse bine de apa)
  • 200 gr pastrama de vita (jambon)
  • 1 ardei capia rosu mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 gr cascaval
  • Sosul Bechamel
  • -300 ml de lapte
  • -30 grame de unt
  • -35-45 grame de faina
  • -sare, piper alb dupa gust
  • -1/2 lingurita cu nucsoara macinata
  • -50 gr parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor:

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj,apoi le dati la un jet de apa rece.Lasati-le la scurs.

Mod de preparare sos Bechamel:

Punem untul intr-o tigaie, iar cand s-a incins presaram faina si amestecam.Stingem cu lapte putin cate putin si amestecam continuu pana sosul se ingroasa.Condimentam cu sare,piper si nucsoara macinata, iar dupa ce tragem dupa foc adaugam parmezanul.

Caliti in uleiul de masline ciupercile,ardeiul si pastrama,timp de 3-4 minute.

Puneti pastele intr-un vas de yena uns cu putin unt,adaugati sosul Bechamel,ciupercile,ardeiul si pastrama,iar daca mai este necesar condimentati dupa gust cu sare si piper.Deasupra radeti cascavalul.

Dati la cuptorul preincazit timp de 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]