Paste cu ciuperci si mazare

de alldaycooking in Paste, 29 Apr 2011 | 5734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 4 ciuperci mari
  • 1 cana de mazare congelata
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • 5 linguri de smantana
  • 3 linguri de lapte
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si mazare:

Pastele se fierb comform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se adauga apa rece peste ele. Se scurg bine de apa. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se prajesc in putin ulei. In momentul cand apa lasata de ciuperci a inceput sa scada am adaugat mazarea si apoi usturoiul maruntit. In momentul cand mazarea era facuta am luat de foc legumele. Intr-o tigaie am pus o lingura de ulei si am adaugat cascavalul taiat cubulete. Imediat am adaugat smantana si lapte si am amestecat pana la topirea cascavalului. Acest sos l-am turnat peste paste si am potrivit ca putina sare, cascavalul nefiind prea sarat. Am asezat pastele pe farfurie si am adaugat legumele. La sfarsit am presarat bucatele de parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de oaie