Paste cu ciuperci

de laura2002 in Penne, 3 Iul 2013 | 3801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci
  • 50 gr sunca
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 250 smintina
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • 500 gr paste late
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci:

Se pun pastele la fiert cu putina sare.

Intre timp pregatim sosul

1. Ceapa se spala si se toaca.

2. Smintina se pune intr-o craticioara si se lasa sa fiarba 2-3 minute la foc mare.

3. Untul se topeste intr-o tigaie in care punem sunca pentru a se rumeni  adaugam ceapa pe care o calim si ciupercile. Prajim amestecul  putin. Cind este gata se adauga peste smintina.

Patrunjelul se spala si se se lasa sa se scurga. Se rup frunzele si se toaca marunt. Se adauga peste sosul de smintina si se condimenteaza cu sare si piper.

Sosul se amesteca cu pastele. Cine se serveste se poate adauga si patrunjel verde tocat.

 

 

TIPS-URI

1

se pot bate si 3 galbenusuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ghebe