Paste cu chiftelute in sos

de roxanamiti in Paste, 3 Mai 2011 | 3879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe,
  • 3 usturoi,
  • jumate de ardel rosu,
  • jumate de ardel verde,
  • pantrujel,
  • leustean,
  • 4-5 linguri bulion,
  • 5 carnati proaspeti,
  • 1 ou,
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte,
  • condimente,
  • 1 pachet tagliatelle proaspete,
  • ulei,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftelute in sos:

-- in 3 linguri de ulei punem la prajit(foc mic) cepele, jumatatile de ardei, usturoiul,leusteanul si pantrujelul(lasam un pic pentru chiftelute),

--dam la oparte pielea de pe carnati si carnea o punem intr un bol cu oul, candimentele,paine inmuiata in lapte, pantrujelul si amestecam bine,

--punem ulei intr o tigaie si incepem sa prajim chiftelutele,

--cand cepele sunt bine parajite adaugam bulionul, chiftelutele si o cana de apa,

--lasam sa dea cateva clocote apoi condimentam salsa la gustul fiecaruia,

--intr o oala cu apa si sare punem pastele la fier( 3-4 minute),

--punem pastele in farfurie si desupra chiftelutele in sos(mai mult sau mai putin , cum doriti)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bucatini cu sos de rosii si parmezan