Paste cu carne - Furnici in copac

de ianculubita in Vita, 7 Aug 2013 | 4574 vizualizari

 

Neavand ce face,am facut o reteta mai complicata dar s-a meritat;complicata nu a fost de loc dar daca nu avem ce ne trebuie,ni se pare complicata;daca ati facut-o si voi probabil stiti cat este de gustoasa iar titlul retetei mi s-a parut foarte interesant.

 

INGREDIENTE

  • 1punga taitei de orez
  • 500g carne tocata de vita
  • 1ceapa
  • 3catei de usturoi
  • 1lingurita pudra de ghimbir
  • 2cm radacina de ghimbir
  • 1-2ardei iuti
  • 5linguri sos soya
  • 1lingura sos de stridii
  • 2linguri otet de orez
  • ciuperci negre
  • ulei de soya
  • sare
  • piper
  • frunze de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne - Furnici in copac:

Calim in ulei ceapa,usturoiul si ghimbirul toate tocate marunt;

adaugam ciupercile feliate,ardeiul iute tocat sau intreg daca este mic,apoi carnea;

dupa ce s-au rumenit si a scazut sucul de la carne si ciuperci adaugam sosul soya,de stridii,otetul de orez,ghimbir pudra,sare daca e nevoie,amestecam bine iar dupa cateva minute oprim focul;

punem taiteiii intr-un castron,rasturnam apa fiarta cu sare cat sa-i cuprinda,acoperim si dupa 20-30min scurgem apa,amestecam cu sosul de carne mai potrivim de gust si servim pe farfurie cu piper proaspat macinat si frunze de ceapa verde taiate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne - Furnici in copac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]