Paste cu brazeturi sau Quattro formaggi

de Ksenya in Paste, 27 Dec 2012 | 4716 vizualizari

 

Aceasta reteta poarta denumirea de Quattro formaggi din cauza simplitatii de a o gati si timpului de preparare sub 10 min,su,eu as denuimi-o mai degraba reteta celibatarului .

 

INGREDIENTE

  • 3-4 -5 feluri de brazeturi ,ce aveti prin frigider, cate 40 -50-60 de grame de fiecare , dupa preferinta sau de care aveti mai mult.
  • smantana 250-300 g
  • paste (pene,scoici,melci fusli) o punga
  • sare dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu brazeturi sau Quattro formaggi:

Punem pastele la fiert intr-o oala mare respectand instructiunile de pe ambalaj.

Intr-o tigaie adanca punem smantana adaugam branzeturile taiate bucati mici si amestecam pana se topesc ,adaugam pastele fierte si scurse,si mai amestecam 1 minut pana se omogenizeaza cu pastele. Se servesc fierbinti optional se adauga parmezan ras sau/si un strop de ulei picant peperoncino

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu brazeturi sau Quattro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ksenya 1

27.12.2012, 23:34

who is Padre?Merisor?

MotanLaOale 1

28.12.2012, 00:26

unii barbati singuri fac mancaruri mult mai "muncite" decat asta!

- Andreea - 1

28.12.2012, 20:15

eu cred ca se numeste quattro formaggi datorita folosirii in reteta a 4 tipuri de brinza ...
reteta e foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza