Paste cu branza si cascaval la cuptor

de Crista_Luca in Paste, 4 Oct 2010 | 24560 vizualizari

 

o reteta simpla , si foarte buna ....

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste - eu am folosit melci ondulati
  • 500 ml lapte
  • 200 gr branza telemea
  • o lingura faina
  • putin unt, cam 20 - 30 gr
  • 100 gr cascaval
  • sare, piper
  • 4 catei usturoi , mai mici am avut eu
  • si am mai adaugat optional branza topita cu gust de smantana vreo 40 gr
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si cascaval la cuptor:

Se topeste untul intr-o craticioara, la care se adauga laptele si faina, si se amesteca incontinuu sa nu se formeze cocoloase.

Se razuieste branza telemea , se adauga usturoiul pisat , si branza topita, si se adauga in compozitia cu lapte. Se ameste pana ce devine un sos mai gros. Se adauga sare si piper dupa gust.

Pastele  se fierb conform instuctiunilor de pe pachet .

Cand sunt gata, intr-un bol de yena termorezitent, uns cu unt, se pun pastele si se adauga sosul . Se razuieste deasupra cu cascaval,si din loc in loc se pun bucatele de unt.

Se pune la cuptor pana se rumeste usor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Crista_Luca 1

05.10.2010, 10:25

postavaru ... la fel papa si tati al meu cu zahar

Crista_Luca 1

05.10.2010, 10:25

kami , incearca ..si-aopi asteptam impresii de la tine .....

eleny2010 1

30.10.2010, 01:36

am notat pe un carnetel reteta ta ..mi se pare usoara cat de cat...fata dekt altele...sper sa imi iasa si mie la fel ca la tine. o sa incerc cu usturoi ..k nu pot pune zahar din moment ce pun sare si piper o sa te anunt daca mi-a iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, bacon si sos de ciuperci