Paste cu branza la cuptor

de ela in Paste, 21 Dec 2012 | 14603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste spirale
  • 250 gr cascaval ras
  • 200 gr telemea de vaca rasa
  • 6 oua
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt topit
  • 4 linguri smantana
  • unt si pesmet pentru uns vasul
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Fierbem pastele dupa instructiunile de pe punga. Le punem intr-o sita, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs.

Separam albusurile de galbenusuri la 4 oua. Batem spuma albusurile cu sare, adaugam galbenusurile, 3 linguri de smantana, untul, laptele si amestecam bine. Punem telemeaua si o parte din cascaval. Adaugam si pastele si omogenizam compozitia,a mestecand incet.

Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu pesmet in care turnam budinca si restul de cascaval. Batem cele doua oua ramase cu sare, adaugam lingura de smantana si turnam peste cascavalul ras. Dam la cuptorul preincalzit cam 60 minute, pana se rumeneste frumos compozitia.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne