Paste cu branza de oaie

de - Andreea - in Paste, 5 Apr 2014 | 15386 vizualizari

 

Mie branza de oaie nu imi place,dar am primit ceva mai multa si trebuia sa fac ceva cu ea asa ca m-am pus sa fac ceva dulce. Am ramas placut surprinsa sa vad ca gustul e schimbat in aceste paste.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 400 gr branza de oaie
  • 2 oua
  • 100 gr zahar tos
  • unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de oaie:

Punem apa la fiert la foc iute.Cand apa fierbe,punem sare si adaugam pastele.

Le lasam sa fiarba 10 minute ( sau dupa tipul de pasta ales,fierbeti conform indicatiilor de pe ambalaj).Amestecati din cand in cand pentru a evita ca pasta sa se lipeasca.

Cand pasta a fiert,scurgeti apa si treceti-le sub un jet de apa rece.Asa veti opri fierberea.Le lasam sa se racoreasca putin.

Intre timp punem branza intr-un bol si o pisam cu ajutorul unei furculite.Adaugam cele doua oua si zaharul ( dupa gustul fiecaruia adaugati sau diminuati cantitatea de zahar).Amestecam bine .

Punem compozitia de branza la paste si amestecam bine totul.

Ungem cu unt un vas pentru cuptor.Turnam pastele,le nivelam si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute.

Se serveste calda insa este la fel de buna si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con pomodoro e basilico