Paste carbonara

de Ancutsa in Paste, 6 Oct 2016 | 4609 vizualizari

 

Imi place sa pregatesc din cand in cand paste cu branza, sunca de porc, oua, smantana si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste fusilli;
  • sare dupa gust;
  • 200 g branza rasa;
  • 200 g sunca de porc;
  • 2 oua;
  • 150 ml lapte;
  • 3 linguri smantana;
  • cascaval ras dupa gust;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca).

Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca de porc.

Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine.

Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras.

Dam la cuptor cam 25-30 de minute.

Se serveste calda.

 

Pofta Buna!

 

Timp: 40min

Portii: 6

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/10/paste-carbonara.html

TIPS-URI

1

In mod normal se rumeneste si sunca in putin ulei incins, dar eu nu am mai prajit-o pentru ca oricum le dau la cuptor si mi se par mai gustoase asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Ancutsa 1

20.10.2016, 14:56

Catalina,

mihaelar63 1

30.10.2016, 22:54

Foarte frumos rumenite

Ancutsa 1

31.10.2016, 09:31

Mihaela, multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara