Paste Carbonara

de Valclaudia in Paste, 9 Noi 2013 | 11227 vizualizari

 

un preparat rapid si tare gustos ;)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. paste fainoase (melcisori spiralati am folosit eu)
  • 2 linguri de ulei
  • 100 gr. prosciuto
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr. smantana
  • 100 gr. ementaler
  • putina nucsoara macinata
  • cateva frunzulite de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in multa apa cu sare.

Taiem prosciuto fasii, le prajim intr-o tigaie adanca in cele 2 linguri de ulei.

Amestecam smantana cu cele doua galbenusuri si putina nucsoara, turnam amestecul obtinut in tigaie peste prosciuto lasam sa dea cateva clocote,apoi adaugam pastele fierte, trecute printr-un jet de apa rece si scurse foarte bine.

Tot acum e momentul sa adaugam si ementalerul taiat cubulete.

Amestecam usor sa nu zdrobim pastele si presaram patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]