Paste carbonara

de Ligia Bxl in Spaghete, 25 Ian 2011 | 13402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr de paste
  • 200 gr de kaizer afumat
  • 2 galbenusuri de ou
  • 200 ml de lapte condensat(sau smantana)
  • 80 gr de parmezan ras
  • sare
  • piper
  • arpagic verde tocat si cateva fire intregi ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Se fierb pastele in apa sarata dupa timpul indicat de pe pachet.

In acest timp cat fierb pastele se caleste caizerul afumat in putin ulei,separat batem galbenusurile de oua cu laptele condensat apoi se adauga parmezanul ras si piper.Dupa ce sau fiert pastele se scurg de apa si se pun apoi peste caizer si crema obtinuta din galbenusuri,se mai calesc putin ,pe deasupra ornam cu arpagic verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu bacon