Paste bologneze

de Micutza Luana in Penne, 27 Dec 2013 | 5425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de paste
  • sare
  • Pentru sosul bolognez
  • carne tocata
  • un morcov
  • coada de la leustean
  • oregano
  • busuioc (eu am pus uscat daca aveti proaspat si mai bine)
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bologneze:

Pentru inceput  pregatim sosul .

Peste uleiul incins punem carnea tocata pana prinde putina culoare . 

Morcovul este curatat si dat prin razatoarea mica iar coada de leustean se toaca marunt  si se adauga peste carne . 

Sucul de rosii il adaugam si pe el impreuna cu mirodeniile si lasam circa 45 minute o ora sa fiarba la foc mic .

Punem apa la fiert pentru paste , cand da in fiert adaugam sarea si spaghetele.

Se fierb ,, al dente ,, 

Se amesteca spaghetele cu sosul si se servesc si cu parmezan daca doriti . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bologneze" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

27.12.2013, 21:43

bune

Geanina87 1

28.12.2013, 08:55

babi5 1

28.12.2013, 14:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos Bolognese