Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella

de Catalina L in Mancaruri de legume, 17 Sep 2020 | 2292 vizualizari

 

Ce-mi plac pastaile proaspete !!!

De data aceasta aveam jambon sec afumat, un pic de mozzarella si am facut o mancare chiar gustoasa.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/09/pastai-verzi-cu-jambon-sec-si-mozzarella.html

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de pastai verzi
  • 3 linguri de smantana
  • 50 gr de mozzarella (puneti mai multa daca aveti )
  • 1 ceapa salota
  • 1 catel de usturoi
  • 3 felii de jambon sec Foret Noir
  • paprika afumat
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella:

Curatati si spalati pastaile verzi.

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit in uleiul incalzit ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, cu jambonul taiat bucatele si cu un pic de paprika .

Colorati ceapa, adaugati apoi pastaile scurse si sotati cateva minute.

Puneti smantana, apoi mozzarella si amestecati.

Adaugati sare, piper. Amestecati si lasati sa scada apa cateva minute. Serviti-le calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la aburi