Pastai la borcan pentru iarna

de ianculubita in Conserve, 17 Iul 2013 | 63250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai
  • sare grunjoasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai la borcan pentru iarna:

Pastaile curatate, spalate, le punem intr-un vas cu apa si sare (3 l apa, 2linguri rase cu sare), pentru 5-10 minute. Le scoatem intr-un vas cu apa rece schimband apa pana se racesc, apoi le impartim in borcane. Umplem borcanele cu apa in care le-am oparit, infiletam capacele si fierbem borcanele 15 minute din momentul cand incepe apa sa clocoteasca. Scoatem borcanele, le infasuram cu o patura iar dupa ce s-au racit de tot le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

Pastaile le puteti taia pe jumatate daca sunt lungi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]