Ce bunatate, imi aduc aminte cand eram mica nu prea apreciam, dar tatalui meu ii placeau la nebunie.
Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi. O minunatie!
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/pastai-galbene-cu-smantana.html
Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.
Adaugati pastaile spalate si curatate.
Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.
Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.
Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt si usturoiul tocat in uleiul fierbinte.
Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.
Turnati smantana si laptele. Presarati cimbru uscat deasupra.
Amestecati si fierbeti la foc mic 3 minute.
Puneti sare si piper, presarati paprika.
Serviti cald!