Pasta de zahar

de Dea_Dea in Torturi, 27 Mar 2013 | 9207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 5 gr gelatina
  • 2 linguri de miere
  • 50 gr ulei de palmier
  • 50 gr amidon
  • 500-600 gr zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de zahar:

Se hidratateaza gelatina in apa, o lasati sa se "umfle" aproximativ 10 minute, apoi o topiti pe aburi (sau in cuptorul cu microunde) impreuna cu mierea,  apoi adaugam uleiul (care ar trebui sa fie in stare semi-solida) si omogenizam.

Intr-un castron punem 2 linguri de zahar praf, amidonul si amestecul de gelatina, miere, ulei si amestecam cu o spatula de silicon. Apoi adaugam treptat restul de zaharul praf si framantam pana nu se mai lipeste pe mana.

Se pune in folie alimentara si se da la frigider de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de zahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de zahar, trandafiri, flori si frunze