Pasta de usturoi

de mamaieelena in Clasice, 26 Mai 2011 | 8058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4capatani de usturoi
  • 11/2 lingurita cu sare
  • 200 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru verde( e mai bun) dar se poate si uscat
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de usturoi:

Se curata usturoiul si se paseaza cu pasatorul de usturoi .Intr-un bol punem pasta cu sarea si amestecam cu mixerul apoi adaugam treptat uleiul alternand cu zeama de lamaie dar nu e neaparat necesar sa punem toata zeama depinde de gustul fiecaruia.Cand e aproape gata uleiul incorporat punem si cimbrul .De regula eu fac mai mult si il pastrez la frigider intr-un borcan de sticla .Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

LUK 1

27.05.2011, 22:31

Corinuta 1

28.05.2011, 18:21

ionela2682 1

29.05.2011, 16:55

Bun bun ..eu adauga putin otet ,asta am invatat de la un pescar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tzatziki