Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

de Adi in Peste, 22 Aug 2018 | 3755 vizualizari

 

Unul dintre aperitivele pe care le preparăm aproape la fiecare sarbatoare este aceasta pasta de ton.
O preparam in mai multe combinatii, de data asta adaugand hering afumat.
 

 

INGREDIENTE

  • 750 g file de ton in ulei de masline
  • 300 g hering afumat
  • 200 g crema de branza cu verdeata
  • 200 g crema de branza cu castraveciori
  • 5-6 castraveciori murati
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati:

Tonul se scurge bine de ulei si se amesteca cu heringul tocat marunt.

Castraveciorii se toaca in cuburi mici, cat de mici, apoi se scurg bine de zeama, presandu-i in maini.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Peste amestecul de ton si hering se adauga crema de branza, castraveciorii si ceapa si se omogenizeaza compozitia.

Se potriveste gustul cu sare si piper si se da pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati la rece, pana in momentul servirii.

Se serveste cu paine prajita, sau se pot umple cu ea minitarte, rulouri din aluat, etc.

TIPS-URI

1

Daca Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati nu este acrisoara, se mai poate adauga zeama de lamaie.

2

Se mai poate adauga si marar sau patrunjel, tocate maraunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste crocant