Pasta de ton

de Adi in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2016 | 15616 vizualizari

 

Este unul din aperitivele noastre preferate, pe care le preparam de sarbatori.
De data aceasta am preparat-o eu, in timp ce Meri prepara o gustoasa salata de icre.

 

INGREDIENTE

  • 4 conserve cu file de ton in ulei de masline
  • 1 cutie branza cremoasa cu somon, de la Delaco
  • 1 cutie branza cremoasa cu verdeturi, de la Delaco
  • 1 ceapa rosie
  • 6 castraveciori acri
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura salata de icre
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper cu lamaie
  • boia de ardei dulce
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Se desfac conservele si se lasa fileul de ton intr-o sita, la scurs.

Cand este bine scurs, se amesteca cu branzeturile, mustarul si salata de icre.

Se taie castraveciorii in cuburi mici si se adauga peste celelalte ingrediente, fara a-i scurge prea rau, pentru a nu iesi pasta de ton prea groasa.

Se adauga condimentele, zeama de lamaie si se amesteca bine totul, apoi se da la rece pentru 30-40 de minute inainte de a se servi.

Noi am servit-o pe felii de ardei multicolor, alaturi de alte aperitive.

 

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga si niste marar verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

miki_a 1

04.01.2016, 13:13

Cat poate fi de delicioasa! Bravo!

mihaelar63 1

05.01.2016, 13:54

Ce de ingrediente ai pus Eu puneam si pasta de hrean Buna tre'sa fie

Andra_Constantinescu 1

06.01.2016, 14:48

Excelenta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]