Pasta de ton

de T I M E A in Ton, 11 Oct 2015 | 15336 vizualizari

 

Pasta aceasta imi aduce aminte de copilarie pentru ca mama ne facea des pasta de unt cu peste sau cum de mica imi placea sa stau in bucatarie o preparam chiar eu.

Imi place si acum mai ales ca se face rapid si usor.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton in suc propriu
  • 125 gr unt 82% grasime
  • 1 ceapa potrivita rosie
  • sucul de la o felie de lamaie
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

  • scurgem apa din conserva de ton si punem tonul intr-un bol adaugand si amestecand cu untul la temperatura camerei
  • adaugam ceapa tocata marunt, zeama de lamaie si saram si piperam dupa gust
  • omogenizam si gata, avem o pasta numai buna de servit cu paine prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu somon afumat