Pasta de ton

de T I M E A in Ton, 11 Oct 2015 | 15966 vizualizari

 

Pasta aceasta imi aduce aminte de copilarie pentru ca mama ne facea des pasta de unt cu peste sau cum de mica imi placea sa stau in bucatarie o preparam chiar eu.

Imi place si acum mai ales ca se face rapid si usor.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton in suc propriu
  • 125 gr unt 82% grasime
  • 1 ceapa potrivita rosie
  • sucul de la o felie de lamaie
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

  • scurgem apa din conserva de ton si punem tonul intr-un bol adaugand si amestecand cu untul la temperatura camerei
  • adaugam ceapa tocata marunt, zeama de lamaie si saram si piperam dupa gust
  • omogenizam si gata, avem o pasta numai buna de servit cu paine prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu ceapa rosie