Pasta de ton

de susu in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2011 | 7673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 conserve de ton maruntit
  • 100 g masline verzi si kalamata
  • 2-3 linguri cu maioneza
  • 1 ceapa rosie
  • Zeama de lamaie
  • Sare
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Scurgem tonul in sita, ceapa si maslinele se mixeaza la robot, se amesteca tonul cu maioneza, ceapa si maslinele si zeama de lamaie dupa gust. Se serveste cu paine prajita

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]