Pasta de peste

de mihaelar63 in Peste, 10 Dec 2013 | 10790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva file de ton
  • 2 linguri margarina sau unt moale
  • 100 gr peste afumat
  • 1 ardei gras portocaliu
  • zeama de la jumatate lamaie
  • codite de praz
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Tonul se amesteca cu margarina sau untul moale, pestele afumat si zeama de lamaie. Se adauga ardeiul si prazul tocate marunt.

Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se serveste pasta de peste pe felii de paine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

ieri la 20:55

Tartă cu caise

ieri la 20:45

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

ieri la 09:25

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

pe 11.05 la 14:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton