Pasta de oua

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2012 | 20734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte,
  • 50 g cascaval ras,
  • 1 lingura mustar,
  • 2 linguri unt,
  • sare,
  • frunze de patrunjel,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de oua:

Decojim ouale fierte si le pasam cu o furculita. Punem intr-un bol ouale,mustarul,untul la temperatura camerei,cascavalul ras,sare si frunze de patrunjel tocate marunt dupa gust. Le amestecam pana devine o pasta tartinabila.

Servim cu salata de cruditati.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]