Pasta de oua

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2012 | 20803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte,
  • 50 g cascaval ras,
  • 1 lingura mustar,
  • 2 linguri unt,
  • sare,
  • frunze de patrunjel,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de oua:

Decojim ouale fierte si le pasam cu o furculita. Punem intr-un bol ouale,mustarul,untul la temperatura camerei,cascavalul ras,sare si frunze de patrunjel tocate marunt dupa gust. Le amestecam pana devine o pasta tartinabila.

Servim cu salata de cruditati.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]