Pastă de gogoşari

de diaconta in Conserve, 20 Sep 2011 | 8460 vizualizari

 

O reteta primita de la nasa mea.O pasta de gogosari care se foloseste pentru mancaruri.E destul de condimentata,asta bineinteles in functie si de cat de iuti sunt ardeii ....iuti.

 

INGREDIENTE

  • 30 de gogosari de marime medie
  • 2-3 ardei iuti
  • o telina mare
  • 250 gr zahar
  • 200 ml ulei
  • un litru suc de rosii
  • sare,piper,foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastă de gogoşari:

Gogosarii si ardeiul iute se macina.Telina se da pe razatoarea cu ochiuri mici sau se macina si ea.Intr-o cratita se incinge uleiul si se pun gogosarii la prajit,dupa ce in prealabil am scurs intr-un vas zeama lasata.Adaugam apoi si telina,ardeiul iute.Le mai prajim putin impreuna,apoi punem si zeama de la gogosari,sucul de rosii,zaharul,sare,piper,foi de dafin si punem vasul in cuptor pentru doua ore.Mai amestecam din cand in cand sa nu se lege de vas,macar ca in cuptor nu prea se intampla asta.

Se pune pasta in borcane asa fierbinte,se inchid borcanele si se acopera cu o patura sa stea "la cald" cateva ore

Sa aveti o iarna cu camarile pline!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastă de gogoşari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 17:55

un borcan este pentru mine,da?..................

diaconta 1

27.09.2011, 19:28

Bineinteles Doamna Maria,mai ales ca mama a facut-o

Panacris 1

30.08.2013, 13:21

De probat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in bulion