Pasta de ardei kapia

de Lau in Conserve, 3 Sep 2011 | 6846 vizualizari

 

by lia

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei curatat
  • 220 g sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii bine copti,fara urme de fermentare,spalati,curatati de seminte si cotoare ii trecem prin masina de tocat carne si apoi pasta obtinuta o cantarim.

Pentru fiecare kg de pasta adaugam 220 g  sare,amestecam bine si lasam compozitia sa stea de pe o zi pe alta.

A 2-a  zi mai amestecam de 2 ori pana ne pregatim borcanele.

Punem pasta in borcanele sterilizate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

horia 1

04.09.2011, 17:05

ce bine arata,felicitari !

Lau 1

05.09.2011, 15:46

multumesc horia

Kori 1

03.10.2011, 13:39

foarte bun, cred ca am sa fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]