Pasta de ardei copt

de cristinutanicolita in Conserve, 4 Noi 2018 | 3612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg ardei gogosar
  • 2,5 kg ardei kapia
  • Boabe de piper
  • 5 lg mustar
  • 5 lg miere
  • Sare
  • Foi de dafin
  • 500 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei copt:

Ardeiul se spală, se coace si se curata de pielita, cotor si seminte. 

Se trece ardeiul prin blender. 

Se pune uleiul la incins. 

Se adaugă pasta de ardei, mustarul, mierea, boabele de piper, foile de dafin. 

Se fierbe la foc mic, până ce uleiul se ridica deasupra. Se adaugă sare după gust si se mai lasa 10 min.

Se pune pasta obtinuta in borcane spalate si stetilizate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai, conservata pentru iarna