Pasca munteneasca

de izulika in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 4403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 cub de drojdie
  • 400 ml apa minerala
  • 1/2 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri de ulei
  • 2 lingurite zahar
  • coaja de lamaie
  • 200 g branza telemea
  • 2-3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca munteneasca:

Se pune faina intr-un castron, iar la mijloc se face o gropita unde se pune uleiul,sarea,zaharul si drojdia.Apa minerala se incalzeste si se framanta aluatul apoi se lasa la dospit.Intre timp se rade branza se amesteca cu vanilia, coaja de lamaie si ouale.Dupa ce aluatul a dospit, se imparte in 9 parti egale si se formeaza chiflele.

O tava se unge cu putina margarina si se tapeteaza cu faina apoi se pun cele 9 chifle in tava si se lasa la crescut.Dupa ce au crescut suficient se face cate o gropita la mijloc cu lingura si se adauga umplutura .Se da la cuptorul incalzit in prealabil pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca munteneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

adry88 1

03.06.2011, 15:30

doll_chef 1

11.04.2012, 15:28

suuper e absolut perfecta..sunt la dieta si suminica o sa saltam putin asa k..acum cu ideea ta..nu va mai fi nevoie sa fac o tava plina de pasca..si doar cate una mica de fiecare..felicitari...

izulika 1

12.04.2012, 08:57

Mă bucur ca ți-am putut fi de ajutor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen in aparatul de waffe