Pasca cu branza dulce si visine

de laura_n in Prajituri, 6 Mai 2013 | 7568 vizualizari

 

Am incercat o varianta de pasca dulce acrisoara. MI-a placut mult gustul si cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 150 gr zahar brut
  • 3 oua
  • 50 gr unt topit
  • 1 +1/2 cana lapte dulce
  • 1pliculet praf copt
  • 200 gr visine congelate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si visine:

Am cernut faina intr-un castron si am adaugat praful de copt si jumatate din cantitatea de zahar. Am amestecat un pic cu o lingura.

Ouale le-am batut cu restul de zahar. Am adaugat branza de vaci faramitata peste oua si am amestecat.

Am adaugat untul topit peste faina, apoi compozitia de oua cu branza si am amestecat bine sa se incorporeze toate ingredientele. Am adaugat o cana si jumatate de lapte dulce si am abtinut o compozitie ca o smantana groasa.

Am tapetat o forma de copt cu unt si faina si am turnat compozitia. Deasupra am adaugat visinele.

Am dat la cuptor, la foc mediu, cam 60 minute. Dupa ce s-a rumenit frumos, am scos din cuptor si am lasat la racit!

Am taiat dupa ce s-a racit de tot. 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 25 lei.

2

se poate suplimenta cantitatea de zahar, eu prefer mai acrisoara.

3

visinele nu le-am dezghetat de tot.

4

se poate pudra cu zahar dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

sebirizescu 1

09.05.2013, 14:05

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 15:36

ce deliciu!

Panacris 1

26.04.2019, 14:48

Pfff, cum de am ratat-o pana acum ????? O minunatie! Ma apuc de treaba, dar in loc de visine pun fructe de padure! Ca tocmai am terminat cumparaturile Minunata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca - reteta simpla