Parjoale ministeriale

de Miha in Pui, 24 Sep 2009 | 18780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri pline cu amidon
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale ministeriale:

Pieptul de pui il taiem cubulete.

Oul il batem bine impreuna cu condimentele.Adaugam smantana si amidonul.

In acest amestec punem cubuletele de carne si omogenizam. Lasam putin la frigider,10-15 minute.

Din acest amestec se ia cate o lingura si se pune in tigaia cu ulei bine incins.Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc calde,cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale ministeriale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

gaby_duceag 1

05.11.2009, 19:35

@Swanheart.exact asa face si al meu.si chiar daca e pilaf cu pui,tot mai pune si salam.ehee,io n-am ce gati spanac,dovleac,praz ..ca pap numa' eu.chiar imi amintesc intr-o seara ca eu aveam in fata clatite banatene si sotul avea carnacior cu ochiuri si branza .si-au aparut copii care-au zis in cor:vrem de la tata!

sorin 1

19.11.2009, 23:31

Executat. A iesit excelent (si aspectuos, daca "lucrezi" grijuliu). Are inca o mare calitate, fata de alte moduri de a prepara pieptul de pasare; pieptul de pasare, fript sau facut pane, este excelent atata vreme cat este proaspat - dupa 1-2 h devine uscat si-si pierde din "farmec". Pregatit in modul propus de Miha ramane fraged si apetisant chiar si a 2-a zi (nu stiu care este explicatia)
Sorin

Miha 1

19.11.2009, 23:51

Sorin, ma bucur tare mult ca v-au placut. Cred ca "de vina" sunt bicarbinatul si amidonul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli cu piept de pui