Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 28 Feb 2012 | 11373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi albi,
  • 3 morcovi,
  • un postarnac mare,
  • 3 linguri faina,
  • pesmet,
  • usturoi,
  • o legatura marar si una de patrunjel ,
  • sare si piper.  
  • pentru garnitura salata de sfecla rosie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie:

cartofii se apala si se pun la fiert.  

separat se curata morcovii si postarnacul ,se spala si se pun la fiert.   

dupa ce au fiert cartofii se curata de coaja si se du pe razatoarea mare.  

apoi dupa ce au fiert morcovii si postarnacul se dau si ele pe razatoarea mare.   

se amesteca impreuna apoi se adauga usturoi,marar si patrunjel ,faina si pesmet sa se lege compozitia.  

se formeaza parjoale care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

ca si garnitura am folosit salata de sfecla rosie. 

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1100 lei
2799.99 lei
1699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (17)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:27

N-am mai papat de multtiii ani! Bunica imi facea mereu...

Ubulika 1

02.03.2012, 11:51

ioiiiii ce bine arata

iry-gabriela 1

03.03.2012, 08:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fiammingo con noci