Parjoale de dovlecei

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2010 | 25145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2-3 fire cimbru verde
  • cozi de ceapa verde
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de dovlecei:

se dau pe razatoarea mare dovleceii,se presara cu sare si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga pt 30 minute.verdeturile se spala,se toaca apoi se amesteca cu ouale,faina,dovleceii scursi bine si condimentele.se amesteca bine si cu ajutorul unei linguri se pun in ulei incins si se rumenesc pe ambele parti.se scot pe hartie absorbanta!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Ubulika 1

20.06.2010, 10:26

trebuie sa fac si eu negresit

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 10:36

si mie imi place

alexa1980 1

21.06.2010, 00:00

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitive reci