Parjoale de dovlecei

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2010 | 26085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2-3 fire cimbru verde
  • cozi de ceapa verde
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de dovlecei:

se dau pe razatoarea mare dovleceii,se presara cu sare si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga pt 30 minute.verdeturile se spala,se toaca apoi se amesteca cu ouale,faina,dovleceii scursi bine si condimentele.se amesteca bine si cu ajutorul unei linguri se pun in ulei incins si se rumenesc pe ambele parti.se scot pe hartie absorbanta!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Ubulika 1

20.06.2010, 10:26

trebuie sa fac si eu negresit

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 10:36

si mie imi place

alexa1980 1

21.06.2010, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]