Parjoale boieresti

de MotanLaOale in Pui, 16 Noi 2011 | 11266 vizualizari

 

Am vazut reteta la Miha botezate "ministeriale". Eu fac alergie la cuvantul minister sau derivatele lui asa ca am rebotezat parjoalele. Indiferent de denumire sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic (200g-250g)
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale boieresti:

Pieptul de pui se curata, se spala, se taie cubulete si se lasa la scurs si uscat.

Se bate oul cu condimentele si se adauga smantana si amidonul.

Se pun si cubuletele de piept (uscate) si se omogenizeaza.

Se pune la frigider cel putin 15-20 minute.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.

Se ia cate o lingura din compozitie si se pune la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc calde cu garnitura preferata si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale boieresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui