Parfe de cacao

de Maria68 in Dulciuri, 30 Apr 2012 | 6328 vizualizari

 

Putem spune ca suntem in plina vara, cu caldura de afara! Pentru caldura excesiva de afara, acest parfe are un efect minune!!!!Va puteti convinge,incercandu-l.

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 250 ml lapte
  • 150gr. zahar pudra
  • 1 lingurita faina
  • 2-3 linguri cacao,
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 500 gr. frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de cacao:

Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si cacaoa, apoi laptele cate putin. Se pune vasul pe foc mic ,amestecand mereu pana ce compoziti se ingroasa putin. Se lasa la rece, apoi se amesteca cu frisca si se pune la gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parfe tricolor cu nuca si alune