Paprikas de cartofi noi

de adela1981 in Mancaruri de legume, 21 Iul 2012 | 5184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite de paprika
  • sare, piper
  • 20 -30 gr faina
  • 150 ml smantana
  • 25% patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de cartofi noi:

Curatam cartofi  si ceapa, ii spalam si taiem dupa preferinta, ai mei fiind mai mici i-am taiat in 4, ceapa am tocat-o marunt. Calim ceapa in 2 linguri de ulei, pana ce devine sticloasa. Adaugam cartofii, apoi condimentam cu sare, piper si paprika. Turnam apa sa cuprinda bine cartofii, apoi lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert cartofii, si a scazut  zeama,  se toarna putina apa ( doar daca este cazul). Faina se amesteca cu smantana, si se ia putina zeama , se amesteca, apoi se toarna in cratita. Se amesteca si se lasa sa dea in clocot. Se presara patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

iry-gabriela 1

22.07.2012, 11:10

interesanta si chear buna

Sim0na 1

22.07.2012, 13:49

buna trebuie sa fie...

Lau 1

22.07.2012, 14:01

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprikas de ceafa afumata