Papricas de pui

de Laly in Pui, 5 Aug 2010 | 10173 vizualizari

 

Cu cateva adaptari in plus,a iesit o mancare super.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 rosii mai mari
  • patrunjel verde
  • 2 cani supa de pui sau apa
  • Pentru galuste:
  • 1 lingura unt
  • 2 oua
  • faina
  • sare,piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Ardeiul se coace,se curata si se taie cubulete.Rosiile se oparesc si se curata de pielite.Se mixeaza pana devin suc.

Se pun copanele la prajit in ulei incins.Ceapa se toaca si se pune la calit.Cand este usor rumenie se adauga ardeii si sucul de rosii.

Se pun copanele peste ardei,se adauga pasta de tomate,supa de pui si se da la cuptor.

Se pun ouale si untul intr-un castron si se bat bine.Se adauga sare si piper facultativ.Se adauga faina pana se ajunge la consistenta unei ciulama mai groase.

Se pune o oala cu apa si sare pe foc.Cand aceasta da in clocot se fac galuste cu lingura si se introduc in oala.Se lasa sa fiarba bine.

Cand mancarea este gata se scot galustele si se adauga peste sos.Se mai da in cateva clocote.

Se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute sau carnaciori de casa