Papricas de ghebe cu galuste de faina

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 8947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de ghebe(din congelator)
  • o ceapa
  • un ardei kapia rosu
  • un morcov potrivit
  • 4 oua
  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • vegeta,piper
  • 2 linguri smantana dulce
  • ulei pentru papricas
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de ghebe cu galuste de faina:

Am calit in ulei o ceapa tocata marunt,un ardei taiat cubulete si un morcov dat pe razatoarea mica.Am pus ciupercile care inainte le-am spalat in cateva ape,am condimentat si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand ciupercile au fost aproape gata am pus apa sa treaca peste ele si le-am lasat sa fiarba inca 10 minute.

Intre timp am pregatit galustile din 4 oua,2 linguri ulei si 8 linguri faina.De data asta le-am pus sa fiarba direct in papricas ca sa lege sosul.Depinde pentru ce folosesc galustile daca e pentru supa sau ca garnitura, atunci le fierb separat in 3 litri de apa cu sare.

In 10 minute galustile sunt fierte,se pot pune cele doua linguri de smantana si se condimenteaza daca mai este nevoie.

Sunt delicioase!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de ghebe cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pane-uri de ciuperci umplute