Papricaş

de adellyna in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2014 | 3596 vizualizari

 

INGREDIENTE

Papricas:

  • 500g carne vitel
  • 1 plic de boia de ardei dulce
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 2 cani de apa

Galuste:

  • 2 oua
  • 6-7 linguri de gris
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricaş:

Carnea taiata cubulete o inabusim la foc mic impreuna cu ardeiul tocat si apa

Dupa aproximativ 40 de minute adaugam plicul de boia, sarea si piperul

Lasam pe foc inca 10-15 minute

Intr-o oala punem la fiert apa pentru galuste

Batem ouale si adaugam grisul treptat si sarea

Cand apa incepe sa clocoteasca punem cate o lingurita din compozitie

Scurgem apa si adaugam peste carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricaş" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu masline