Papanasi cu Mousse au chocolat

de mamaieelena in Dulciuri, 16 Feb 2011 | 4521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.branza de vaci
  • 2 galbenusuri
  • 1 albus
  • 425 gr.faina
  • un varf de cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 5 gr.bicarbonat
  • ulei pt prajit
  • 250ml.frisca de batut
  • Mousson au chocolat de la dr.Oetker 1 cutie
  • miere de albine amestecata cu nuca pisata(decor)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu Mousse au chocolat:

Se pregatesc toate produsele astfel:intr-un castron se pun galbenusurile ,branza de vaci,coaja de lamaie rasa,sarea,zaharul vanilat si separat albusul se face spuma cu mixerul dupa care incorporam faina in care am pus bicarbonatul cu ingredientele din castron(se framanta cu mana) obtinanadu-se un aluat destul de consistent apoi se incorporeaza si albusul spuma.

Acum pregatim tigaia in care am pus uleiul pt prajit papanasii .Dupa ce sunt prajiti se scot pe hartie prosop.

Punem intr-un vas frisca lichida impreuna cu praful de mousse si-l batem cu mixerul pana se obtine crema .  Se ajeaza pe o farfurie 3 buc. de papanasi cu 1-2 linguri de miere amestecata cu nuca pisata si crema de mousse au chocolat.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu Mousse au chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata, un desert romanesc foarte popular