Papanasi cu gem de macese

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 2 Apr 2012 | 7322 vizualizari

 

Un desert dulce pe placul copiilor.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • Zahar, zahar vanilat
  • Coaja rasa de lamaie
  • Gris din grau, pana se poate face bilute
  • Gem de macese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu gem de macese:

Se amesteca branza de vaca cu oul, zaharul, coaja de lamaie  si grisul

Din compozitia obtinuta se fac bilute si se pun in apa, dupa ce aceasta a inceput sa clocoteasca

In momentul in care se ridica la suprafata apei, papanasii sunt fierti

Se scot papanasii pe o farfurie si se servesc cu gem de macese

TIPS-URI

1

puteti folosi pentru acest desert si alt tip de gem sau dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu gem de macese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

oana_pisicutza16 1

03.04.2012, 22:59

multumesc iri

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:58

arata bine, sunt buni rau

oana_pisicutza16 1

05.04.2012, 12:09

ma bucur ca iti plac diana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu branza