Panna cotta cu cirese

de Bya Ralu in Dulciuri, 2 Iun 2016 | 5116 vizualizari

 

Reteta am luat-o de aici! http://andreeachinesefood.blogspot.ro/2016/05/panna-cotta-cu-cirese.html
Nu va pot explica cat de super buna este !yummmmmmmmmmmmm mai vreau! :X

 

INGREDIENTE

  • 300 g cirese
  • 100 g zahar
  • 300 ml lapte
  • 200 ml smantana lichida
  • 3 linguri apa
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 10 g gelatina granule
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cirese:

Ciresele se spala bine, se scot samburii si se pun intr-o craticioara impreuna cu zaharul, apa si batonul de scortisoara.

Se lasa pe foc cam 15 minute, pana se obtine un sos mai gros.

Se scoate batonul de scortisoara si se pune extractul de vanilie.

Se opresc 8 linguri din compozitia de cirese.

Restul se paseaza cu un mixer vertical pana devine o crema fluida.

Gelatina se hidrateaza cu 3 linguri de apa si se lasa deoparte.

Laptele se amesteca cu smantana lichida, se pune pe foc pana se incalzeste,se adauga gelatina pana se dizolva complet gelatina.

Laptele se pune peste pasta de cirese pasata,se toarna in forme si se dau la frigider pentru 3-4 ore sau pana a doua zi.

Cand serviti se pune sosul de cirese.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

10.06.2016, 20:27

bine nasa)

dantes 1

05.07.2017, 07:43

Delicioasa!

oanapl 1

05.07.2017, 09:26

Ce buna e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele..