Panna Cotta cu ciocolata si rom

de madi_marin in Dulciuri, 3 Aug 2011 | 9093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 pliculet gelatina Dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu ciocolata si rom:

Se pun la foc mic laptele, frisca lichida, ciocolata rupta in bucatele si zaharul. Se amesteca continuu pana ce ciocolata s+a dizolvat complet.

Gelatina se pune la hidratat in 50 ml apa pentru 10 minute, apoi se pune la foc mic pana devine lichida. Se toarna in compozitia pregatita anterior impreuna cu esenta de rom. Se amesteca bine, apoi se toarna in formele dorite.

Se lasa la rece pana a doua zi cand se poate servi ca atare, cu frisca, cu sos de ciocolata etc.

TIPS-URI

1

Se poate adauga in compozitie un pliculet de nes si gustul va fi mai intens.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu ciocolata si rom" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]