Panna cotta cu ciocolata

de ianculubita in Dulciuri, 14 Feb 2014 | 3236 vizualizari

 

Sa va indulcesc putin azi daca tot e sarbatoare si va urez sa iubiti si sa fiti iubite dragele mele!!!

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 2linguri zahar
  • 100g ciocolata amaruie
  • 4foi de gelatina
  • 1lingura unt
  • Sos
  • 100ml frisca lichida
  • 100g ciocolata alba
  • 1lingura unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu ciocolata:

Intr-un vas pe foc mic punem smantana cu zahar iar cand a ajuns la punctul de fierbere dam deoparte,adaugam ciocolata rupta,amestecam pana se topeste,adaugam apoi gelatina hidratata in putina apa rece iar dupa ce totul este bine omogenizat,umplem formele unse cu putin unt;lasam la frigider pana a doua zi.

Pentru sos punem frisca intr-un vas pe foc,adaugam ciocolata rupta iar cand incepe sa fiarba dam deoparte,amestecam bine sa se topeasca apoi adaugam untul.

Servim inimioarele rasturnate pe un platou iar deasupra sosul alb.

DELICIOASE!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

14.02.2014, 15:54

ce inimioare frumoase servesc si eu una!

Rocsi 1

14.02.2014, 20:11

Mmmm asa desert vreau si eu

ianculubita 1

15.02.2014, 18:48

mmm,panna cotta cred ca-i pe placul tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza de vaci