Panini Napoletani

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 5434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 100 ml apa calda
  • 150 ml lapte cald
  • 100 g unt
  • 30 g branza rasa
  • 1 cubulet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 1 ou plus 3 linguri lapte pentru uns
  • Umplutura:
  • cartofi prajiti
  • 4 cremwursti potriviti
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini Napoletani:

Se dizolva drojdia in lapte. Intr-un bol mai mare se pune faina, branza rasa, untul, sarea si piperul. In mijloc se face o gaura in care se toarna laptele si drojdia. Se incepe framantarea adaugandu-se putin cate putin din apa calda pana cand iese un aluat nelipicios. Se lasa 2 ore la crescut, dupa care se intinde, se taie in forme dreptunghiulare potrivite ca marime, se umplu si se ruleaza. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem bine cu oul amestecat cu 3 linguri de lapte si le dam la cuptorul preincalzit 180° pt 25-30 minute, pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot umple cu orice va place :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini Napoletani" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta cu branza