Pane de aripioare umplute

de MonaMimi in Pui, 27 Noi 2012 | 2908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare
  • 1 cana mica malai
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper, boia,cimbru,rozmarin dupa gust
  • bucati de kaizer,ciupercute,masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pane de aripioare umplute:

Speli aripioarele, le stergi prin presare cu servetele de bucatarie, faci mici taieturi sub piele si introduci dupa gust kaizer, masline, ciuperci etc. Faci un amestec din malai, sare, piper, boia apoi treci aripioarele prin acest amestec. Le dai prin ou batut si printr-un amestec de pesmet, cascaval si putina apa. Asezi aripioarele pe o tava tapetata cu hartie de copt pulverizezi cu putin ulei peste toate si dai tava la cuptorul incins circa 45-50 minute. Servesti aripioarele calde cu un piure de conopida,cartofi sau alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pane de aripioare umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante KFC