Pandispan trandafir

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 17 Mar 2016 | 4466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • o lingurita praf de copt
  • o lingura cacao
  • esenta portocale
  • un praf de sare
  • optional rulouri cu crema de vanilie si rulouri cu crema de ciocolata
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan trandafir:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul mixand in continuare pana se topeste zaharul. Adaugam galbenusurile, apoi faina amestecata cu praful de copt si la final esenta. Eu am avut oua de tara si compozitia a iesit foarte galbena.

Impartim compozitia in doua.Intr-una  adaugam o lingura de cacao si rulourile cu crema de vanilie taiate bucatele.In compozitia alba adaugam rulourile cu crema de cacao taiate bucatele.

Ungem forma de silicon cu foarte putin ulei si punem alternativ din cele doua compozitii. Deasupra aruncam cateva bucati de rulouri cu crema de ciocolata.

Introducem forma de silicon in cuptorul incins.Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]