Pandispan pufos cu fructe

de Maddisson in Prajituri, 21 Dec 2014 | 5260 vizualizari

 

Rapid,delicios si pufos!

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de zahar
  • 4 oua
  • 1 pliculet de zahat vanilinat
  • 1 ligurita rasa de praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja rasa de lamaie sau portocala (optional)
  • esenta de rom/vanilie sau o lingura de lichior
  • 3 nectarine
  • 2 banane sau orice fel de de fructe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan pufos cu fructe:

Taiem fructele cubulete potrivite,pastrand un fruct (nectarina) pentru ornament!

Intr-un bol mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devin cremoase, apoi adaugam cate putin uleiul, faina impreuna cu praful de copt (in ploaie) urmate de zaharul vanilinat coaja rasa si lichiorul (eu am pus crema de whisky in loc de esenta sau lichior). Oprim mixerul si adaugam fructele taiate cubulete si incorporam cu o spatula!

Pregatim o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, adaugam continutul nostru ornat cu nectarina ramasa, taiata felii! Dam la cuptor incins deja la 180 de grade pentru 20-25 de minute!

Spor la bucatarit! 😚

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu jeleu de caise si crema de mascarpone