Pandispan fin cu iaurt si stafide

de madi_marin in Prajituri, 4 Feb 2010 | 10207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 150 g iaurt
  • 1/2 cana zahar pudra
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura ulei
  • 150 g faina
  • coaja rasa de portocala
  • 50 g stafide
  • 2 linguri zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan fin cu iaurt si stafide:

Oul intreg se amesteca foarte bine cu zaharul pudra. Apoi se adauga praful de copt, iaurtul, uleiul putin cate putin, faina, coaja rasa de portocala si stafidele. Se omogenizeaza bine compozitia si se toarna in craticioara unsa  cu unt si tapetata cu faina. Se coace cam 20 - 25 de minute , dupa acest timp facandu-se proba scobitorii. Daca mai necesita coacere se mai lasa putin. se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan fin cu iaurt si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]