Pandispan cu rahat, banane si stafide

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Feb 2011 | 10631 vizualizari

 

rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 3-4 linguri de lapte
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • esenta de vanilie
  • stafide
  • rahat
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu rahat, banane si stafide:

Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza. Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.

Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia in ea.

Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le vom pune peste compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul incins.

Lasam aproximativ 30 de minute la foc mic mic.

Dupa ce s-a copt, lasam sa se racoreasca si scoatem pandispanul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat, banane si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

kamy 1

04.02.2011, 17:14

buuun cu cacao cu lapte

Dana Cristea - pusikmea 1

04.02.2011, 18:55

asta pentru copilasi mai mari, ca la al meu ii dau doar laptic deocamdata, si-ar baga el boticul in cana mea cu cafea

adry88 1

04.07.2011, 21:40

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]